Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Voor iedereen een passend afscheid. Monuta is er ook in Maastricht
maandag 07 december 11:59

Daarom is het belangrijk om wensen van te voren al te bespreken, zodat nabestaanden niet met onverwachte vragen achterblijven. Ook voor uzelf is het goed om alvast na te denken over uw uitvaart. Het geeft u en uw nabestaanden een gevoel van rust als de uitvaart al is besproken en is vastgelegd.

Voor iedereen anders
Een uitvaart is persoonlijk en daarom voor iedereen anders. Misschien weet u al precies hoe het laatste afscheid eruit moet zien. Of wilt u bepaalde keuzes juist aan nabestaanden overlaten? Bij Monuta kunt u eenvoudig uitvaartwensen online, op papier of in een persoonlijk gesprek met de uitvaartverzorger vastleggen. Ook als u niet of elders verzekerd bent. En het wijzigen of bijstellen van wensen is heel eenvoudig.

Afscheid vastleggen in een voorgesprek
Een voorgesprek is een vrijblijvend gesprek met een uitvaartverzorger en is bedoeld om uitvaartwensen vast te leggen. De uitvaartverzorger neemt de wensen met u door en vertelt u over de mogelijkheden rondom het afscheid. U bespreekt hoe de uitvaart eruit moet komen te zien, zoals de keuze voor een begrafenis of crematie, de uitvaartkist, muziek en de bloemen. De uitvaartverzorger komt zelf uit de regio en is daarom bekend met alle lokale mogelijkheden, zoals lokale gebruiken en afscheidslocaties.

Dag en nacht bereikbaar
Bel als u uw uitvaartwensen wilt bespreken of meer wilt weten over wat de uitvaartverzorger voor u kan betekenen. Monuta is voor het regelen van een uitvaart dag en nacht bereikbaar op 043 - 363 64 86.

Het weer in Limburg
dinsdag 07 december 23:21 Zwaar bewolkt en regen Venlo 4.7 °C ZO 4 Min: 2 Max: 6
Evenementen