Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Het weer en buienradar in Limburg
 
Het actuele weerbericht, voorspelling, verwachting 5 dagen vooruit en buienradar
Na een dag met weinig wolken volgt een bewolkte en natte avond. In het noorden en oosten is kans op natte sneeuw. Vannacht wordt het weer droog en morgen komt de zon weer kijken.

Overdag is het meest droog en in de donkere uurtjes valt deze dagen wat neerslag. Het zal meest regen zijn, maar er zijn ook regio's waar natte sneeuw zal vallen. De rest van de week blijft het overigens wisselvallig en in het weekend wordt het geleidelijk zachter en raken we voorlopig de neerslag met winterse trekjes kwijt.Vanavond is het eerst nog op veel plaatsen droog, maar al snel trekt een regengebied van zuidwest naar noordoost over ons land. In het noorden en oosten kan de regen nog even overgaan in natte sneeuw. In het noordoosten kan het daardoor nog even wit en plaatselijk glad worden. Het waait vanavond stevig door; de zuidoostenwind is matig tot vrij krachtig, aan zee krachtig tot hard.Vannacht is het eerst nog nat, maar vanuit het zuidwesten wordt het gaandeweg de nacht droog en klaart het op. Langs de westkust is nog wel kans op een bui. De temperatuur varieert van 4 graden langs de kust tot 2 graden in het oosten van het land. In het noordoosten valt natte sneeuw en ligt de temperatuur dichtbij het vriespunt. Daar kan het lokaal glad zijn. De wind ruimt van zuidoost naar zuid en waait matig tot vrij krachtig en aan zee krachtig, in het noordwestelijk kustgebied krachtig of hard. Morgen is het aardig weer met zonnige perioden. Het blijft vrijwel overal droog. Alleen langs de westkust blijft kans op een bui, maar in de middag wordt het ook daar droog. De middagtemperatuur komt uit op een graad of 6. De blijft onverminderd doorwaaien uit zuidelijke richtingen en is matig, langs de kust vrij krachtig of krachtig. In het noordwestelijk kustgebied is de wind krachtig tot hard (6-7 Bft).De dagen daarna is het even gedaan met het zonnige weer. Het blijft aan de wisselvallige kant, met vooral op vrijdag flink wat neerslag. Regionaal kan dan ook winterse neerslag vallen. De middagtemperatuur blijft onveranderd rond 6 graden hangen. In het weekend wordt het langzaam maar zeker zachter en op zondag wordt op sommige plekken de 10 graden aangetikt.

 


Het weer in Limburg
dinsdag 07 december 22:29 Zwaar bewolkt Venlo 5.3 °C ZZO 4 Min: 2 Max: 6
Evenementen