Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Het weer en buienradar in Limburg
 
Het actuele weerbericht, voorspelling, verwachting 5 dagen vooruit en buienradar
Dinsdag krijgen we een vrijwel droge lentedag maar de dagen daarna is de winterjas weer nodig! Hieronder lees je of je de paraplu ook nodig hebt.

Dankzij een uitloper van een hogedrukgebied is het vrij rustig en overwegend droog weer bij ons. Doordat de wind nu nog uit het oosten waait loopt het kwik op naar lenteachtige waarden. Houd die winterjas nog maar bij de hand want vanaf woensdag komt de wind weer uit het koude noorden.Vannacht zijn er brede opklaringen en waait het nauwelijks. In het zuiden kan het mistig worden. De minima komt uit rond een graad of 4. In het oosten kan het aan de grond licht vriezen.Dinsdag start in het zuiden lokaal grijs, met mist en laaghangende bewolking. Verder is het op de meeste plaatsen zonnig. In de loop van de dag ontstaan er verspreid over het land wat stapelwolken. In het oosten kan een enkele uitgroeien tot een buitje. Het wordt tussen de 15 graden aan zee en 18 graden in het oosten. De oostenwind is zwak tot matig.De dagen daarna wordt het beduidend frisser, met overdag slechts een graad of 10 en een stevige noordenwind waardoor het ook nog eens kouder aanvoelt. Wolken en zon wisselen elkaar af en op een enkel buitje na blijft het droog. Lenteweer staat nog even 'in de wacht'.  

 


Het weer in Limburg
dinsdag 20 april 03:06 Zwaar bewolkt Venlo 3.0 °C WZW 0 Min: 3 Max: 14
Evenementen