Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Het weer en buienradar in Limburg
 
Het actuele weerbericht, voorspelling, verwachting 5 dagen vooruit en buienradar
Vanavond en vannacht is het meest bewolkt, staat er een stevige wind en valt regionaal wat regen of motregen. Daarnaast is het aan de zachte kant voor de tijd van het jaar.

Het lijkt de komende dagen meer op herfst dan op winter. Er staat een stevige wind, het is aan de zachte kant en van tijd tot tijd valt (mot)regen. Later in de week wordt het wat kouder en in het weekend neemt de kans op winterse neerslag toe. Vanavond is het zwaar tot geheel bewolkt. Daarnaast valt in de noordelijke helft af en toe wat regen of motregen. In de zuidelijke helft is het vaker droog, maar ook daar kan soms nog wat motregen vallen. De wind komt uit het zuidwesten en is matig tot vrij krachtig. In het westelijk kustgebied en op de Wadden is de wind krachtig tot hard (5-6 Bft). Daarnaast komen in de kustgebieden windstoten voor rond 75 km/u.  Vannacht blijft het overwegend bewolkt en blijft het noorden en westen gevoelig voor wat lichte regen. De zuidwestenwind waait stevig door en is in het noordwestelijk kustgebied eerst hard. Daar is tevens kans op zware windstoten tot zo'n 80 kilometer per uur. Later neemt de wind iets in kracht af. De minima komen rond 7 graden uit, in het zuidoosten mogelijk op 4 graden.  Morgen is een meest bewolkte dag met voornamelijk in de noordwestelijke helft af en toe regen. In het zuidoosten lijkt het vrijwel overal droog te blijven, met misschien sporadisch een beetje zon. Het wordt overdag 8 tot 10 graden. De zuidwestenwind waait matig tot vrij krachtig en aan zee krachtig of hard. In de loop van de avond loopt het kwik nog wat op en rond middernacht is het op veel plaatsen een graad of 10. In de nacht naar donderdag volgt een regengebied en tegelijkertijd wordt het onstuimig.De dagen daarna is het eerst nog aan de zachte kant en staat er op donderdag veel wind. In de kustprovincies is kans op zware windstoten. Op donderdag valt er een bui, vrijdag is er geregeld zon en blijft het droog. In het weekend wordt het kouder met kans op een winterse bui. Als het in de nacht opklaart kan het tot lichte vorst en lokale gladheid komen.   

 


Het weer in Limburg
dinsdag 19 januari 20:12 Zwaar bewolkt Venlo 7.0 °C ZW 3 Min: 3 Max: 10
Evenementen