Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Het weer en buienradar in Limburg
 
Het actuele weerbericht, voorspelling, verwachting 5 dagen vooruit en buienradar
Het weekend staat in het teken van rustig herfstweer. Zondag schijnt de zon daarnaast volop! De nachten verlopen echter wel fris.

Het weekend staat in het teken van rustig herfstweer. Zondag schijnt de zon daarnaast volop! De nachten verlopen echter wel fris.Vanavond en de komende nacht is het in het zuiden overwegend bewolkt en nevelig met langs de Belgische grens soms nog een spat regen. In de rest van het land klaart het geregeld breed op. De temperatuur zakt aan de kust naar 9 graden. In het binnenland koelt het lokaal tijdens opklaringen af naar 2 graden met kans op vorst aan de grond. Onder de bewolking in het zuiden van het land blijft het iets zachter met temperaturen rond de 6 graden. De wind is in het binnenland zwak uit het zuidwesten. Aan de kust waait een matige, in het noordelijk en noordwestelijk kustgebied een (vrij) krachtige noordwestenwind.Zaterdag verloopt vrijwel droog en de zon laat zich af en toe zien. Als er wat regen valt gebeurt dat in de westelijke helft van het land. De meeste zon is te vinden in het oosten en in het zuidwesten van het land. De wind waait eerst uit het zuidwesten, later uit het zuiden tot zuidoosten en is zwak tot matig. De temperatuur loopt op naar een graad of 12.Zondag is het droog en schijnt de zon volop! De temperatuur ligt ook iets hoger met zo'n 13 of 14 graden. Een mooie dag middenin de herfstvakantie. Na het weekend wordt het weer iets wisselvalliger en neemt de kans op een enkele bui toe. De zon laat zich ook geregeld zien en de temperatuur gaat nog verder omhoog. Later in de week wordt het zo’n 17 graden. 

 


Het weer in Limburg
vrijdag 22 oktober 19:11 Zwaar bewolkt en regen Venlo 9.0 °C W 1 Min: 7 Max: 11
Evenementen